Gratis verzending vanaf € 50,-
Dé boardsport winkel sinds 1988
Reviewscore 9,0!
8 unieke winkels in hartje Amsterdam


Welcome to the best SUP rental in Amsterdam! Rent your Stand Up Paddle boards @  The Old Man South.
*Sup-acties zijn niet ongewoon bij The Old Man, scroll naar beneden voor de actievoorwaarden.
*Sup-promotions are not uncommon, scroll down to read the terms and conditions.Stand up paddling (SUP) is a fun activity to do with friends, family or colleagues. It is also easy, you don't need any experience! Enjoy nature all day long on the Amstel river or have fun going through the canals of the old city center. You can even rent them for the evening.
 Pricing for SUP rental:
 
                  1 hour: €15,-
                  2 hour:
€25,-
                  3 hour:
€30,-
                  4 hour: €40,-
                  5 hour or more: €50,-
                   (10:30 to 17:30)

Evening service: Rent a sup for the end of the day and bring it back the next morning. 
*For booking the evening service of other hours.  Call us for the possibilities! 
T: +3120 7237400How does it work? 

1.   Call us or book through our online boekingsysteem
2.   Get your SUP in the store and leave your ID there. Address:
The Old Man South, Rijnstraat 205, Amsterdam
.
At the shop you will receive your inflated sup board (don't worry the're light weight!) 
3.   Walk in 5 minutes to the river. 

Sup-actie & voorwaarden
Wanneer jij online voor 150 euro of meer bij ons koopt krijg jij 3 uur suppen kado!

*Je krijgt bij je bestelling een kaartje meegestuurd die je inlevert bij The Old Man South bij het ophalen van je supboard(s).
*Reserveer jouw supboard door contact op te nemen met The Old Man South. T: 0207237400 @: info@theoldmansouth.com
*De actie is alleen voor 1 supboard geldig.
*Jouw kaartje is een jaar geldig vanaf het aankoop moment.
*Geef je 300+ euro uit dan geldt er een andere actie. Mocht je toch liever willen suppen neem dan contact met ons op.

Sup-promotion, terms and conditions
When you buy online for 150 euro's or more you get 3 hours of stand up paddling for free! 

*When you order you will receive a card that you can use to get your 3 hours of sup rental.
*Make sure to reserve the time and date for your sup board first. Contact The Old Man South. T: 0207237400 @: info@theoldmansouth.com
*The promotion is only valid for 1 sup board. 
*The card you receive is valid for 1 year, from the day of the purchase.
*When you spend over 300 euro's online a different promotion applies. Do you rather SUP for 3 hours? Contact us. 

De supboards die je mee krijgt zijn tussen de 3 en 4,5 meter lang en heeft een volume van minimaal 120 en maximaal 300 liter, dit zorgt ervoor dat de golfsurfer stabiel genoeg op de plank kan staan zonder van de plank af te vallen. Onze supboards zijn licht en makkelijk te dragen. Voor iedere weersomstandigheid hebben wij het juiste supboard bij The Old Man Amsterdam. Je kan dus het supboard gebruiken voor grote golven in de zee maar ook voor het rustige water in Amsterdam. Daarom verhuurt The Old Man allerlei sup’s. The Old Man Amsterdam ken je misschien als skatestore of snowboardshop. Echter zijn we fan van alle boardsports, zo ook stand up paddling (SUP). Probeer het eens, haal gemakkelijk een supboard bij onze winkel The Old Man Rijnstraat 205 en geniet van je stand up paddle uitje!

SUP board huren

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor in de zomer? Ga eens een dagje suppen! Supboarden is een leuke activiteit voor zowel jong als oud. Kom bij ons een SUP board huren om een uurtje op de Amstel te cruisen of bemachtig een board voor een hele dag plezier! Zo kun je deze populaire watersport eens uitproberen en misschien valt het wel zo erg in de smaak dat je zelf een supboard wilt kopen. Wij van The Old man zijn in ieder geval fan van deze sport. Wat het zo leuk maakt? Lekker actief bezig zijn met vrienden, collega’s of familie en ook nog eens totaal ontspannen en genieten van de natuur. 


Wat is suppen?

SUP staat voor Stand Up Paddle Board. Tijdens het suppen sta je rechtop op een board die lijkt op een soort surfplank en met een peddel beweeg jij jezelf voort over het water. In Nederland is de sport nog vrij onbekend, maar in de grotere steden zie je steeds vaker dat mensen met een SUP over de grachten peddelen. Ook is het super leuk om het board mee te nemen naar een mooi natuurgebied en daar een dagje actief bezig te zijn en  tegelijkertijd te ontspannen. Supboarden bestaat eigenlijk al talloze jaren, maar ond 2005 kreeg het een nieuwe boost. Surflegenden Dave kalama en Laird Hamilton die waren steeds vaker op een SUP board te zien in plaats van het traditionele surfgolven. Sindsdien zijn er verschillende manieren van suppen ontstaan. Zo kun je suppen op vlak water, recreatief, sightseeing, op rivieren of zelfs een fitness of yoga workout doen. 


Supboard huren bij The Old Man

Een SUP board huren is zo geregeld. Maak op deze pagina een reservering zodat je zeker weet dat er nog boards beschikbaar zijn voor de door jou gekozen datum. Ook kun je telefonisch een SUP board huren. Bel dan naar The Old Man South (020 723 7400) of stuur een mailtje naar info@theoldmansouth.com. Daarna kun je het komen ophalen bij ons in de winkel op de Rijnstraat 205 in Amsterdam. Neem een geldige ID mee en probeer het eens uit! 


Achteraf kun je ook bij ons terecht voor een lekkere lunch met het hele gezelschap. We hebben namelijk heerlijke burgers, sandwiches, verfrissende drankjes, snacks en goede koffie. Iedere dag zijn we geopend van 10:30 tot 17:30 uur. Als je de SUP aan het eind van de dag wilt huren dan kun je het de volgende ochtend terugbrengen. 


Tarieven huren SUP board 

  • 1 uur: €15,-

  • 2 uur: €25

  • 3 uur: €30

  • 4 uur: €40

  • 5 uur of meer: €50

  • Actie: Wanneer je online reserveert voor €150 of meer dan krijg je 3 uur suppen cadeau! 


Supboard kopen

Is het suppen goed in de smaak gevallen en zou je zelf wel een supboard willen kopen? Ook dat kan bij ons! In onze shop vind je zowel supboards, peddels als wetsuits. Als je vragen hebt over het kopen van een supboard of het huren dan helpen we je graag! Neem contact met ons op via de mail: service@theoldman.com of aarzel niet om te bellen naar 020 - 72 37 437.