Gratis verzending vanaf € 50,-
Dé boardsport winkel sinds 1988
Reviewscore 9,0!
8 unieke winkels in hartje Amsterdam

Privacyverklaring – The Old Man 

 

 

Deze Privacyverklaring zet uiteen hoe The Old Man uw persoonsgegevens verwerkt en beschermt.

The Old Man zet zich in om ervoor te zorgen dat uw privacy wordt beschermd. Indien wij u vragen om bepaalde informatie te verstrekken waarmee u kunt worden geïdentificeerd, dan kunt u er zeker van zijn dat deze informatie alleen zal worden gebruikt in overeenstemming met deze privacyverklaring. The Old Man kan dit beleid van tijd tot tijd wijzigen door deze pagina bij te werken. U dient deze pagina van tijd tot tijd te controleren om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met eventuele wijzigingen.

 

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die door The Old Man worden verwerkt. 

Inhoudsopgave:

  1. Over ons

  2. Persoonsgegevens

  3. Doeleinden

  4. Waarom mogen wij uw persoonsgegevens verwerken?

  5. Beheer van uw persoonlijke informatie

  6. Beveiliging persoonsgegevens

  7. Bewaartermijn

  8. Met wie delen wij uw gegevens?

  9. Cookies

  10. Uw rechten

  11. Links naar andere websites

 

 

  1. Over ons: 

 

Eberhardt Aziatische Kunst B.V. handelend onder de naam: ‘The Old Man’, gevestigd aan de Damstraat 16, 1012 JM Amsterdam, is verantwoordelijk voor het verwerken van uw persoonsgegevens, zoals benoemd in deze privacyverklaring. The Old Man is te bereiken op 020 - 72 37 437 of service@theoldman.com

 

  1. Persoonsgegevens

 

We kunnen de volgende informatie verzamelen:

 

- naam
- contactgegevens, inclusief e-mailadres
- demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses
- andere informatie die relevant is voor klantenonderzoeken en/of aanbiedingen

 

Voor de informatie over cookies die we verzamelen, zie onder 9. Cookies.

 

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

 

Bovenstaande persoonsgegevens verkrijgen we rechtstreeks van jou.

  1. Doeleinden

Wij hebben deze informatie nodig om uw behoeften te begrijpen en u beter van dienst te kunnen zijn, met name om de volgende redenen:

  • De uitvoering van (koop)overeenkomsten. 

  • Interne administratie

  • We kunnen de informatie gebruiken om onze producten en diensten te verbeteren

  • We kunnen regelmatig promotionele e-mails sturen over nieuwe producten, speciale aanbiedingen of andere informatie waarvan we denken dat u die interessant vindt, met behulp van het e-mailadres dat u hebt opgegeven. Zo kunnen wij kunnen uw persoonlijke informatie gebruiken om u promotionele informatie over derden toe te sturen waarvan wij denken dat u die interessant vindt als u ons vertelt dat u dit wenst.

  • Van tijd tot tijd kunnen we uw informatie ook gebruiken om contact met u op te nemen voor marktonderzoek. We kunnen contact met u opnemen via e-mail, telefoon, fax of post. We kunnen de informatie gebruiken om de website aan te passen aan uw interesses.

  1. Waarom mogen we uw persoonsgegevens verwerken?

Op grond van de wet, mogen we jouw persoonsgegevens verwerken omdat:  

  • de verwerking van de meeste persoonsgegevens die we gebruiken noodzakelijk is om onze overeenkomst met je na te komen, bijv. wanneer je een product koopt. Hetzelfde geldt voor het gebruik van gegevens dat voor de uitvoering van precontractuele maatregelen noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij vragen over onze producten of diensten;

  • het gebruik noodzakelijk is om een wettelijke verplichting voor ons na te komen,  bijvoorbeeld voor de nakoming van fiscale verplichtingen. 

  • je in sommige gevallen uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven voor het gebruik van je gegevens.

 

  1. Beheer van uw persoonlijke informatie

 

  • U kunt ervoor kiezen om de verzameling of het gebruik van uw persoonlijke informatie op de volgende manieren te beperken:
    wanneer u gevraagd wordt een formulier op de website in te vullen, zoek dan het vakje op dat u kunt aanklikken om aan te geven dat u niet wilt dat de informatie door iemand voor direct marketingdoeleinden wordt gebruikt.

  • Als u eerder hebt ingestemd met het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor direct marketingdoeleinden, kunt u te allen tijde van gedachten veranderen door ons dat te laten weten via onze contactgegevens.

 

  1. Beveiliging persoonsgegevens

 

Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens veilig zijn. Om ongeoorloofde toegang of openbaarmaking te voorkomen, hebben we passende fysieke, elektronische en managementprocedures ingesteld om de informatie die we online verzamelen te beschermen en te beveiligen.

  1. Bewaartermijn


Wij verwerken en bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor wij ze gekregen hebben of voor zover wij daartoe wettelijk verplicht zijn. Zo moeten bestelgegevens wettelijk 7 jaar bewaard worden i.v.m. de btw. Nadat het doel is vervallen of bereikt, worden jouw persoonsgegevens gewist of beperkt. In geval van beperking worden jouw gegevens gewist zodra de wettelijke, statutaire of contractuele bewaartermijn het wissen niet langer in de weg staan.


  1. Met wie delen wij uw gegevens?


Uw gegevens kunnen worden doorgegeven aan derde partijen, en andere ondernemingen die onder de hoofdonderneming vallen, omdat we een overeenkomst met u moeten uitvoeren of als dat nodig is om de afspraken met u na te komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Logistieke partners zoals bezorgdiensten als PostNL.

  • E-commerce platforms

  • E-mail pakket providers

  • Bedrijven die order, administratie en financiële software aan ons voorzien



Voor het overige zullen wij uw persoonlijke gegevens niet verkopen of verhuren aan derden, tenzij wij uw toestemming hebben of daartoe wettelijk verplicht zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij een strafrechtelijk onderzoek.



Externe platforms

Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via externe platforms zoals Bol.com. Als u via dit of andere platforms een bestelling plaatst, dan deelt het externe platform uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen en zullen zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan.


  1. Cookies

 

Wat zijn cookies?

  • Een cookie is een klein bestand dat toestemming vraagt om op de harde schijf van uw computer te worden geplaatst. Zodra u akkoord gaat, wordt het bestand toegevoegd en helpt de cookie bij het analyseren van het webverkeer of laat het u weten wanneer u een bepaalde site bezoekt. Met cookies kunnen webapplicaties reageren op u als individu. De webapplicatie kan haar activiteiten aanpassen aan uw behoeften, voorkeuren en antipathieën door informatie over uw voorkeuren te verzamelen en te onthouden.

  • Over het algemeen helpen cookies ons om u te voorzien van een betere website, door ons in staat te stellen om te monitoren welke pagina’s u nuttig vindt en welke niet. Een cookie geeft ons op geen enkele manier toegang tot uw computer of enige informatie over u, anders dan de gegevens die u kiest om met ons te delen.

Welke cookies zijn er/gebruiken we?


  • Functionele cookies: zijn cookies die noodzakelijk zijn om de door u gevraagde diensten te leveren. Zonder deze cookies functioneert de website simpelweg niet. Denk bijvoorbeeld aan cookies om te onthouden wat u in het winkelmandje heeft geplaatst.

  • Analytische cookies: zijn nodig om onze websites zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van onze gebruikers door geanonimiseerd vast te stellen hoe gebruikers onze websites gebruiken. 

We maken bijvoorbeeld gebruik van traffic log cookies om te identificeren welke pagina’s worden gebruikt. Dit helpt ons om gegevens over het verkeer op de webpagina’s te analyseren en onze website te verbeteren om deze af te stemmen op de behoeften van de klant. We gebruiken deze informatie alleen voor statistische analysedoeleinden en vervolgens worden de gegevens verwijderd.

Wat gebruiken we:

Dit is een analyse programma dat ons helpt de website te analyseren en verbeteren. Denk hierbij aan het bijhouden van de bezoekersaantallen van de website.

 

Hiermee kan het bijvoorbeeld inzichtelijk worden gemaakt wat het resultaat van een campagne is door te kijken naar het klikgedrag op een advertentie. 

 

Deze analytische tool geeft inzicht in het bezoekersgedrag op een website.

  • Marketing en overig: dit zijn bijvoorbeeld tools die dienen voor marketing doeleinden.

Wat gebruiken we:

 Gericht adverteren en het tonen van relevante advertenties.

 

 Het doel hiervan is het tonen van relevante advertenties. 

Voor de cookies die deze derde partijen plaatsen, verwijzen wij je naar de verklaringen op de websites van deze partijen. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen.

Cookies beheren:

U kunt ervoor kiezen om cookies te accepteren of te weigeren. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar u kunt de instelling van uw browser meestal aanpassen om cookies te weigeren als u daar de voorkeur aan geeft. Dit kan ervoor zorgen dat niet ten volle kunt profiteren van de website.

 

  1. Uw rechten:

Als betrokkene heeft u een aantal rechten met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens. Als u gebruik wilt maken van onderstaande rechten, dan kunt u contact opnemen met The Old Man via service@theoldman.com. U heeft de volgende rechten:

 

Inzage, rectificatie en verwijdering

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

 

Beperking van de verwerking 

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking. 

 

Recht op bezwaar 

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten. 

 

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan. 

 

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

 

Klachten
Indien u een klacht heeft over het gebruik van persoonsgegevens door The Old Man, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


11. Links naar andere websites
Onze website kan links bevatten naar andere interessante websites. Wanneer u deze links echter gebruikt om onze site te verlaten, dient u er rekening mee te houden dat wij geen enkele controle hebben over die andere website. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor de bescherming en privacy van de informatie die u verstrekt tijdens uw bezoek aan dergelijke sites en vallen dergelijke sites niet onder deze privacyverklaring. U dient voorzichtig te zijn en te kijken naar de privacyverklaring die van toepassing is op de website in kwestie.