Gratis verzending vanaf € 50,-
Dé boardsport winkel sinds 1988
Reviewscore 9,0!
8 unieke winkels in hartje Amsterdam

                                                                                     
NEW! Bezoek nu The Old Man in Amsterdam WEST.
The Old Man en Tom's Skateshop gaan de samenwerking aan. Vanaf 9 oktober 2020 kun je aan de clercqstraat 23-25 niet alleen shoppen bij Tom's Skateshop, maar ook bij The Old Man West. Wij nodigen je van harte uit de winkel te komen bekijken! 

                                                                                                 

The Old Man - History
Het begon allemaal in de jaren zeventig met het Afrikaanse beeld van een oude man. Al sinds 1978 staat hij bij de deur van The Old Man winkel.
Hij is een overblijfsel van toen er nog Afrikaanse kunst werd verkocht aan de lokale hippies door Mevrouw Eberhardt en haar man. Met de opkomst
van de wiet werd al snel het assortiment uitgebreid met smokesupplies, later kwam hier ook nog de messencollectie bij.De zoons van de Eberhardts hadden vanaf 1988 de leiding. In die tijd kwamen er regelmatig skateboarders lange vloei halen, dus bedachten ze dat ze ook wel skateboards konden gaan verkopen. Dit is waar het allemaal begon. Hun goeie vriend Roy Angel zorgde dat er vette skatedecks en schoenen werden ingekocht en Harry de Weijer zorgde voor onvergetelijke snowboardwedstrijden en reizen. Het snowboarden ging skyhigh en begon een compleet eigen leven te leiden. Er was toen nog geen voorbeeld van hoe het moest, alleen veel liefde voor de boardsport. Elke donderdag waren er screenings van opkomende boardfilms en bijna alle succesvolle Nederlandse Boardsporters werden gesponsored  door de winkel. Al snel was The Old Man dè toonaangevende skate en snowboardshop van Amsterdam. Later kwamen daar andere boardsports, zoals surf- en wakeboard bij.Intussen bestaat The Old Man al meer dan 30 jaar en bestaan we uit 8 unieke winkels verspreid over het centrum van Amsterdam: The Old Man Dam, The Old Man South, The Old Man Smoke, The Old Man Knifes & Tools, TOM's Skateshop, Volcom Amsterdam, The Dam By Vans en DC & Element Store Amsterdam.

Nog steeds focussen we op de allerbeste en echte boardsports merken, zoals Burton, Vans, Volcom, Quiksilver, DC, Oakley, Billabong, Roxy en Element, maar ook een selectie van Nike en Adidas.

Bij ons krijg je oprecht en eerlijk advies over je hardware en je kleding, dat wat het beste bij jouw past. Bij ons geen honderduizenden producten maar producten waar jij als boardsports liefhebber van op aan kunt. We maken elk seizoen een zorgvuldige selectie van echte topwaren. Ook blijven we dicht bij onze kern, de boardsports community in Amsterdam en omstreken. We organiseren regelmatig mooie activiteiten als snowboard trips en sponsoren opkomende riders en liefhebbers.
En nog steeds doen we wat we het liefste doen: Boarden en skaten tot we niet meer kunnen.