Gratis verzending vanaf € 50,-
Dé boardsport winkel sinds 1988
Reviewscore 9,0!
9 unieke winkels in hartje Amsterdam

Retouren

Wat zijn de retourmogelijkheden?

Bij onze winkels geldt:

Niet goed, geld terug. Als je de bestelling wilt retourneren heb je daar 14 dagen de tijd voor, vanaf de datum van ontvangst. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling terug te sturen via de post of terug te brengen bij The Old Man Boardsports Damstraat 14 Amsterdam.

Passen mag natuurlijk, maar zorg er wel voor dat de artikelen die je wilt retourneren verder ongedragen en in originele staat zijn.


Retourmogelijkheden    Kosten   Verwerking
Winkels Gratis  10 werkdagen
Post Voor eigen rekening  10 werkdagen

Bij volledige terugzending van alle producten uit de bestelling zullen de reeds betaalde verzendkosten ook worden teruggestort. De kosten voor retourzending naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa Euro 6,95 per pakket,

raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. 


Verpakking voor een retourzending:

Na het invullen van het retourformulier mag je de artikelen welke je wilt retourneren samen met het retourformulier in de verzendzak of doos van de winkel (of in een andere doos of zak) plaatsen. 


Het retouradres is:

The Old Man Boardsports
Afdeling : retour Webshop 
Damstraat 14
1012 JM Amsterdam


Bestelling retourneren bij onze winkel (gratis):

Breng de artikelen ongedragen en in orginele staat samen met het ingevulde retourformulier naar The Old Man Boardsports Damstraat 14 Amsterdam en we fixen het voor je.

Terugstorten bij retour aankoop webshop:

Zodra we je artikelen hebben ontvangen zullen wij het verschuldigde orderbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 10 dagen na het ontvangst van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer je ervoor kiest om je bestelling te retourneren in één van onze winkels dan ontvang je dus niet het bedrag in de winkel terug. 

Geldbedrag bij een retour wordt teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens.

Artikel ruilen:

Als je een artikel wilt omruilen, dan kan dit natuurlijk. Dit werkt hetzelfde als het retourproces; je kunt een nieuwe aankoop online of in één van onze winkels doen.
 

 

Let op: Er worden in de winkel géén kosten terugbetaald, de terugbetaling ontvang je via je gebruikte betaalmethode.